Faucet Nozzle Aerator Penjimatan Air

Penapis muncung keran ini secara signifikan mengurangkan percikan, memberikan aliran air, dan menjimatkan air dan tenaga. Sesuai untuk kilang, pejabat, sekolah, tempat awam, atau dapur rumah, dan lain-lain. Ia mudah dipasang dan dikendalikan. Aerator melancarkan dan mengudar air untuk menghasilkan aliran yang lancar.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan

Penapis muncung keran ini secara signifikan mengurangkan percikan, memberikan aliran air, dan menjimatkan air dan tenaga. Sesuai untuk kilang, pejabat, sekolah, tempat awam, atau dapur rumah, dan lain-lain. Ia mudah dipasang dan dikendalikan. Aerator melancarkan dan mengudar air untuk menghasilkan aliran yang lancar.

ciri-ciri

- Warna: Seperti yang ditunjukkan.
- Bahan: Plastik.
- Saiz: kira-kira 2.77x2.77x1.6cm
- Disarankan untuk digunakan untuk paip dapur atau bilik mandi.
- Muncung keran memberikan aliran gelembung lembut. Berbanding dengan muncung faucet biasa, ia dapat menjimatkan lebih banyak air, memberikan kaedah penjimatan yang baik untuk keluarga anda.
- Penapis keran kami terbuat dari bahan berkualiti tinggi dengan pemprosesan selesai bersalut krom, anti karat dan tahan karat, tahan lama dan selamat digunakan.
- Ini dapat mencegah limpahan air, dan bahagian pencampuran air dan udara sesuai, meningkatkan impak air, aliran air menjadi lembut, tidak ada percikan.
- Mudah dipasang dan dikendalikan. Boleh digunakan dengan sempurna untuk keran sink dapur, paip air dan keran tandas.

- Petua Hangat: Pembeli yang dihormati, kerana kesan pencahayaan, kecerahan monitor&# 39, pengukuran manual, dan lain-lain, mungkin terdapat sedikit perbezaan warna dan ukuran antara foto dan item yang sebenarnya. Sangat berharap anda dapat memahami! Terima kasih!


Tentang kita

SKfirm-company

1. Adakah anda mempunyai potongan harga sekiranya saya mempunyai pesanan yang besar?
J: Ya kami dapat menawarkan potongan harga yang berbeza mengikut kuantiti pesanan anda.


2. Adakah anda menerima reka bentuk tersuai mengikut ukuran?
J: Ya, jika ukurannya berpatutan


3. Bolehkah anda mencetak LOGO syarikat kami pada papan nama dan pakej?
J: Ya, kita boleh melakukannya


4.fl don' tidak tahu jenis produk yang saya perlukan, apa yang perlu saya buat?

J: Tenang saja, anda hanya perlu memberi kami" tekanan kerja" ;," suhu" dan" media." Kemudian, kami boleh mencadangkan produk yang paling sesuai untuk anda, atau kami menyediakan e-katalog kami untuk rujukan anda, anda memilih model yang sesuai, anda hanya perlu memberitahu kami nombor model.


5. Apakah MOQ anda? Bolehkah saya mencampurkan gaya yang berbeza dengan pesanan awal?
A: Tolong beritahu kami produk apa yang anda perlukan terlebih dahulu. Seperti kelengkapan mampatan, MOQ adalah 100pcs. Tetapi kami dapat menyediakan stok sebagai sampel untuk anda memeriksa kualiti terlebih dahulu.


6. Bolehkah anda memberi saya diskaun?
J: Diskaun ada, tetapi kita mesti melihat kuantiti sebenar, kita mempunyai harga yang berbeza berdasarkan kuantiti yang berbeza, berapa banyak potongan ditentukan oleh kuantiti, apalagi, harga kita sangat kompetitif di lapangan


7. Sekiranya saya mempunyai produk yang ingin dibuat dalam bahan khas lain, bolehkah anda melakukannya?
J: Sudah tentu, anda hanya perlu memberi kami lukisan atau sampel yang dirancang dan jabatan R GG; D akan menganggarkan bahawa sama ada kami boleh melakukan atau tidak, kami akan memberikan jawapan yang paling memuaskan.


8. Bolehkah saya melawat kilang anda?
J: Dengan segala cara, kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda, Sebelum anda berlepas dari negara anda, sila beritahu kami. Kami akan menunjukkan jalan dan mengatur masa untuk menjemput anda jika mungkin.


9. Adakah anda menawarkan perkhidmatan OEM dan bolehkah anda menghasilkan sebagai gambar kami?
Ya. Kami menawarkan perkhidmatan OEM. Kami menerima reka bentuk tersuai dan kami mempunyai pasukan reka bentuk profesional yang dapat merancang produk berdasarkan keperluan anda. Dan kami dapat mengembangkan produk baru mengikut sampel atau gambar anda


Hot Tags: alat pengudaraan muncung keran paip penjimatan air, pengeluar, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like