Menyimpan Aliran Penyedutan Air Aliran Atomiser Nozzles Pengudaraan untuk Salutan Berkecuali Saver Device Basin Taps Tenaga

SK-WS801

Penjimatan Penyesuai Air Penyesuai Air Spray Muncung Untuk Penjimat Penjimatan Air Keterangan: 1. Thread Thread, Rizab Penjimatan Air> 50% 2. Model benang lelaki seperti dalam gambar. 3. aliran air jenis gelembung. 4. Disyorkan untuk basuh tangan mencuci di tempat awam dan kawasan lain dengan keperluan untuk menjimatkan air 5 ....
Berbual sekarang

Maklumat produk

Menyimpan Penyesuai Air Spray Penyesuai Air Untuk Taps Water Saver Device

 SK-WS801


Parameter teknikal:

Nama

Bubble-type device-saving water-current devices

Model

SK-WS801

Nisbah Penjimatan Air

> 50%

Warna

Perak

Bahan

tembaga, keluli tahan karat, penyaduran Chrome

Skop Permohonan

M24x1, Thread Lelaki

Julat Tekanan Air

1-10kgf / cm2

Aliran air

3.5-4L / min (0.8-1.0Mpa) Steady and Reliable

Berat bersih

30g

Berat kasar

35g

Saiz pembungkusan

kotak dalaman: 175px * 62.5px * 75px kotak luar: 800px * 375px * 200px

Tempoh jaminan

5 TAHUN


Penerangan:

1. Thread Thread, Nisbah Penjimatan Air> 50%

2. Model benang lelaki seperti dalam gambar.

3. aliran air jenis gelembung.

4. Disyorkan untuk mencuci basuh tangan di tempat awam dan kawasan lain dengan keperluan untuk menjimatkan air

5. Mudah digunakan dan mudah dibersihkan.

Prinsip operasi

1) Penjimat Air telah mengadopsi teknologi aliran larangan automatik yang terbaru. Termasuk peranti aliran malar, penampan, spring saiz besar, omboh dimeteraikan, ect peranti pengesanan automatik terdiri daripada blok pengisi teras injap dan omboh terapung.

2) Apabila tekanan air meningkat, musim bunga telah dimampatkan. Blok pengisi akan bergerak ke atas dengan omboh bersama. Kawasan saluran air yang sah berkurangan, aliran air berkurang.

3) Apabila tekanan air berkurangan. Blok pengisi akan bergerak ke arah belakang dengan omboh bersama. Kawasan saluran saluran yang sah meningkat, aliran air meningkat.

4) Blok pengisi akan bergerak naik dan turun dengan omboh mengikut perubahan tekanan air dan membuat aliran air menyimpan penstabilan relativistik. Jadi ia boleh mencapai matlamat aliran malar.

5) O-ring omboh disegel pastikan semua aliran air melalui saluran air, Meningkatkan Sensitiviti pengesanan. Pemotongan boleh membuat respon omboh dengan cepat mengikut perubahan tekanan air. Ia akan menjimatkan lebih banyak air berbanding dengan penyelam air lain.


Hot Tags: penjimatan aliran air penyesuai penyembur atomiser muncung penyejuk untuk cekap paip selamat saver peranti paip paip tenaga, pengeluar, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like