Penyesuai Faucet Automatik

Penyesuai Dapur Peranti Penjimatan Air Induksi Infrared Sense Automatik
Berbual sekarang

Maklumat produk

* Touchless Faucet Adapter-Ubah keran dapur anda menjadi keran Autowater Motion Senor yang pintar. Autowater diaktifkan setiap pergerakan ketika anda mencuci tangan, pinggan dan makanan.

* Jimat Air& Kebersihan yang Lebih Baik - Air berhenti serta-merta apabila objek keluar. Tidak perlu lagi mengendalikan pemegang dan menyentuh keran. Elakkan pencemaran bakteria, sediakan persekitaran yang lebih selamat GG;

* Pemasangan Mudah - Penyesuai bebas tangan dilengkapi dengan sepana, tidak memerlukan alat lain.

* Jam Kerja Ultra-GG amp; Bahan Tahan Lama - Bateri Li-ion terbina dalam, penggunaan cas setiap hari sebanyak 500 kali, digunakan selama 5 tahun.


No Model:SK-FG007
Kapasiti bateri:Bateri litium 3.7v (400 mAh)
Bahan:Rumah plastik kejuruteraan ABS
Sijil:CE Rohs diluluskan
Muncung keran pemasangan:Wanita M22 M20 G1 / 2-14& Lelaki M24 M22 M20
Tekanan air yang berkenaan:0.05-0.8Mpa (7.25-116psi)
Warna:Putih
Tempoh jaminan:1 TAHUN

Springking Industry Co., LTD telah mengkhususkan diri dalam bidang keran air minum sejak 2007, termasuk keran tiga arah, 4 arah dan 5 arah, keran air mendidih dan juga keran air berkilau.

Skfirm mempunyai kemampuan pengembangan dan reka bentuk yang hebat, ia telah menganugerahkan banyak Sijil Paten Rekabentuk. Ia dengan cepat menangkap trend pasaran masa nyata, mengikuti perkembangan reka bentuk produk, membuat inovasi dan melancarkan beberapa produk siri yang unik, yang dapat memperoleh pembezaan perniagaan dan produk baru yang diperibadikan, meningkatkan daya saing teras produk, dan memenangi banyak keuntungan ekonomi untuk awak.


8


9


9-1

Hot Tags: penyesuai faucet automatik, pengeluar, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like