Faucet Penapis Air Sink Dapur

Faucet Penapis Air Sink Dapur

Faucet Air Minum, Faucet Penapisan Air, Faucet Pembersih Air Minum, Faucet Penapis Air Dapur, Nikel Berus, Keluli Tahan Karat, KUALITI PREMIUM SK-1003: Faucet reverse osmosis tuas cakera seramik gaya Euro ini dibuat dengan bahagian luar tembaga padat untuk ketahanan dan kemasan tahan lama ….
Berbual sekarang

Maklumat produk

Faucet Air Minum, Faucet Penyaringan Air, Faucet Pembersih Air Minum, Faucet Penapis Air Dapur, Nikel Berus, Keluli Tahan Karat, SK-1003

2


KUALITI PREMIUM

Keran osmosis terbalik tuas cakera seramik gaya Euro ini dibuat dengan bahagian luar tembaga padat untuk ketahanan dan kemasan yang tahan lama. Produk memenuhi keperluan bahan bebas plumbum dan berat dan kelancaran yang kuat dapat dirasakan sepanjang masa

ALAT PEMASANGAN PERCUMA

Kami tahu betapa sukarnya masuk ke dalam sink anda dan memasang faucet sehingga kami membuat perkara yang sangat mudah untuk anda - sepana faucet RO PERCUMA yang disertakan memudahkan masa pemasangan lebih dari separuh dan memastikan pemasangan yang ketat.

STANDARD FIT

Sistem penapisan yang paling popular terdapat dalam 1/4" tabung suapan, jadi kami memasukkannya untuk semua keran RO kami. Tetapi jangan risau, jika sistem anda dilengkapi dengan&3/8; tabung suapan, anda boleh menukarnya dengan menggunakan penyesuai (dijual secara berasingan).

PENGGUNAAN KONVENIEN

Gooseneck tinggi keran RO ini berpusing 360 darjah untuk semua sudut pengeluaran dan injap cakera seramik terbina dalam akan memberikan operasi yang lancar pada setiap pengeluaran.

PASANG MUDAH

Reka bentuk batang tunggal, tanpa udara hanya memerlukan 1/2" lubang untuk penggerudian meja minimum dan 3" batang panjang mencapai jauh ke bawah untuk memasang perkakasan yang diperlukan untuk pemasangan yang mudah di bawah sink.

SK-S1002

Spesifikasi produk

Jenis Faucet: Faucet Penapisan Air Minum

Jenis Injap: Injap Cakera Seramik

Gaya Kawalan: Kawalan Pemegang Tunggal

Kawalan Air: Air Sejuk Sahaja

Kemasan Permukaan: Nikel Berus

Empat Sambungan

Empat mod pemasangan berbeza boleh dicapai dengan keran.

1/4" 、 9/16" 、 1/2" 、 3/8"

Selang tidak termasuk, pemasangan pemasangan juga disertakan.

Injap Cakera Seramik

Injap cakera seramik memberikan penutup rapat untuk prestasi bebas titisan yang boleh dipercayai. Semua produk RULIA 100% lulus ujian tekanan air.


Produk Berkaitan

S1010B-9.jpg

SK-S1010B

S1010-1.jpg

SK-S1010

S1008(10).jpg

SK-S1008


SK-S1004.jpg

SK-S1004

SK-S1005.jpg

SK-S1005

SK-S1006.jpg

SK-S1006


Tentang kita

SKfirm-company

Hot Tags: keran penapis air sink dapur, pengeluar, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like