Dapur kecil tarik keluar pelari

SKFIRMA digilap krom dapur Chrome gantian tarik keluar Plastik ABS pelari
Berbual sekarang

Maklumat produk

* Gantian tarik keluar semasa anda

* Dengan 2 fungsi untuk mengawal

* Bahan ABS dengan kualiti tertinggi

* 3 penamat yang berbeza untuk pilihan anda (Chrome/Brushed/ORB)

* 5 tahun jaminan


8

Springking Industry Co, LTD telah khusus dalam minum Padang air minuman sejak 2007, termasuk Tri-Way, 4 jalan dan 5 jalan, paip air mendidih dan juga paip air yang berbuih.

Skfirma mempunyai keupayaan pembangunan dan reka bentuk yang kuat, ia telah dianugerahkan banyak Sijil Reka bentuk paten. Ia dengan pantas menangkap trend pasaran masa sebenar, terus dengan masa dalam reka bentuk produk, membuat inovasi dan dengan cepat melancarkan beberapa produk siri unik, yang boleh mendapatkan perbezaan perniagaan dan produk baru yang diperibadikan, meningkatkan daya saing teras produk, dan memenangi manfaat ekonomi yang agak besar untuk anda.

10

Kawasan loji kilang adalah kira-kira 5000 meter persegi dengan kapasiti pengeluaran 80,000 set sebulan. Ia mempunyai krew pakar Jurutera dan penyelidikan berteknologi tinggi dan kemudahan pembangunan, ia telah maju CAD/CAM sistem, Pusat Mesin pintar CNC, Pusat pengujian, talian pemasangan automatik, dan Pusat ujian dan sebagainya.

   Pengalaman yang lebih kaya:Kami telah ditubuhkan pada tahun 2007. Sehingga kini, produk kami telah dieksport ke lebih daripada 40 negara, seperti Rusia, Australia, USA, UK, Jerman, Ukraine, Iran, Romania, Hungary, Mexico, Brazil, Chile, Kanada, Sepanyol, Colombia, dan sebagainya. Kami mempunyai ejen di Amerika Syarikat, Australia, Singapura, Kuwait, Rusia. dan sebagainya, supaya kita boleh memberikan perkhidmatan yang tinggi kepada pelanggan kami.

   Kualiti yang lebih tinggi:Kami mempunyai pasukan profesional dengan pengetahuan teknikal dan pengalaman pengurusan. Syarikat kami telah melalui Sijil sistem kualiti profesional, Sijil CE, Audit SGS, TUV Audit, dan sebagai ahli Persatuan kitar semula sumber Nasional China. Supaya kita boleh menjamin kualiti produk yang terbaik.

Skfirma akan menjadi rakan kongsi terbaik anda di China


Hot Tags: muncung dapur tarik keluar, pengilang, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like