Injap Pengalih Keran 3 Jalan

Ketuk dapur tiga arah fesyen
Osmosis terbalik sejuk panas keran skfirm dapur satu arah
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penapis Air 3 Way SKFIRM Kitchen Faucet Mixer


Dapur 3 Cara Air Panas / Sejuk / Tapis

Terus memasak dengan gaya. Faucet adalah bahagian tengah dapur yang indah dan berfungsi serta alat tambahan yang sempurna untuk osmosis terbalik anda atau keran sistem penapis air sink oleh skfirm telah menjadi rujukan kerana komitmen terhadap inovasi, reka bentuk, teknologi dan penyelesaian mesra alam.


* Mengeluarkan amp&Hot; Air sejuk dengan tuas pengadun di sebelah kanan

* Membebaskan air yang disaring dari tuas sebelah kiri (jika disambungkan ke kit penapis air, sebagai alternatif boleh disambungkan ke

suapan air yang tidak dilembutkan) - sila lihat aksesori untuk kit penapis air.

* Tekan paip mempunyai tiub dalaman yang terpisah untuk air yang disaring, untuk mengelakkan pencampuran dengan yang tidak difilter

* Reka bentuk moden yang bergaya dalam kemasan hitam

* Menggunakan injap seramik, mudah dipasang

* Menjimatkan ruang dan kekacauan - tidak perlu Keran Air Minum yang terpisah atau lubang di singki, ganti Keran Dapur semasa anda

dengan Ketuk 3 Jalan ini

* Mudah disambungkan dan diganti paip yang ada

* Waranti 5 Tahun

7-3304

Apakah keran pengadun tiga arah?

Faucet tiga arah adalah faucet gaya masa depan, Menyediakan amp&yang panas dan sejuk; air yang ditapis dari tiub bebas untuk mengelakkan pencampuran dengan air paip, membuang bukan sahaja air paip panas dan sejuk, tetapi juga air yang ditapis. Keran tiga cara juga merupakan alternatif yang murah dan mesra alam daripada air botol.


Keupayaan bekalan:

3000 Potongan / keping setiap Bulan keran pengadun tiga arah


BahanBeban tembaga badan
Tekanan air0-10 / KG
Suhu0-60 Darjah
SijilCE& ROHS diluluskan

Rawatan permukaan

Terdapat dalam keluli krom atau berus atau Avena Granit atau Matte Black atau warna lain

Alat gantiDibekalkan dengan penyesuai 2x Fleksibel dan 1 / 2,1 / 4
PembungkusanBeg Kadbod + Kotak +
Tempoh jaminan5 TAHUN

1三用配件

六边-3314-3315-3317-3311

Springking Industry Co., LTD telah mengkhususkan diri dalam bidang keran air minum sejak 2007, termasuk keran tiga arah, 4 arah dan 5 arah, keran air mendidih dan juga keran air berkilau.

Skfirm mempunyai kemampuan pengembangan dan reka bentuk yang hebat, ia telah menganugerahkan banyak Sijil Paten Rekabentuk. Ia dengan cepat menangkap trend pasaran masa nyata, mengikuti perkembangan reka bentuk produk, membuat inovasi dan melancarkan beberapa produk siri yang unik, yang dapat memperoleh pembezaan perniagaan dan produk baru yang diperibadikan, meningkatkan daya saing teras produk, dan memenangi banyak keuntungan ekonomi untuk awak.

Luas kilang kilang adalah kira-kira 5000 meter persegi dengan kapasiti pengeluaran 80,000 set sebulan. ia mempunyai kru jurutera pakar dan kemudahan penyelidikan dan pengembangan berteknologi tinggi, ia mempunyai sistem CAD / CAM yang maju, pusat mesin pintar CNC, pusat ujian, barisan pemasangan automatik, dan pusat pengujian dll.

Semua produk kami diluluskan oleh banyak sijil antarabangsa, seperti CE, RoHS, SGS, EN817 dan beberapa standard kebangsaan.

Sebagai tambahan, SKFIRM memberi perhatian yang tinggi terhadap kualiti produk. Sistem kualiti ISO9001 dilaksanakan dengan ketat semasa pengeluaran dan barang jadi akan diuji sebelum penghantaran untuk memastikan kualitinya.

Skfirm akan menjadi rakan kongsi terbaik anda di China.

Lihat produk kami yang paling banyak ditanyakan.

Produk panas sekarang.


Hot Tags: Injap pengalih faucet 3 arah, pengeluar, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like