Tip-tip Pemilihan Keran Jenis Panas

- Jul 21, 2017-

1, dalam pembelian, perlahan-lahan boleh menghidupkan pemegang keran, perhatikan keran dan beralih antara tiada jurang. Biasanya suis tanpa retak, mudah dan tidak terkawal, tidak tergelincir kualiti keran yang baik;

2, melihat penampilan: keran jenis yang berkualiti tinggi kebanyakannya pemprosesan halus, salutan logam permukaan selesai baik, dekat dengan kesan cermin, dari sudut pandangan yang berbeza, pantulan lengkung lancar.

3, lihat Mark: Pengeluar keran biasa untuk menghasilkan keran, kotak pembungkusan harus ditulis dengan jelas di alamat pengeluar keran dan butir-butir kontak, pengeluar keran tidak teratur atau produk kurang kerap hanya dilekatkan dengan beberapa label kertas, alamat pengeluar keran kebanyakannya tidak Terlalu spesifik, apabila anda perlu memberi perhatian kepada pembelian.

4, mendengar suara: keran yang baik harus menjadi tembaga keseluruhan, memukul bunyi membosankan, jika bunyi yang sangat segar, diperbuat daripada bahan keluli tahan karat, kualiti gred.

5, lihat berapa lama masa preheating, berapa banyak penggunaan kuasa dan data lain, mengikut keadaan ekonomi mereka sendiri, pilih produk yang sesuai untuk harga mereka sendiri.