Kelebihan Sistem Air Mendidih Segera.

- Apr 18, 2018-

instant boiling water system.jpg

Terdapat beberapa kelebihan mengenai sistem air mendidih segera:


Pertama, paip air mendidih segera dari Springking membekalkan airnya pada 98 darjah C. Terdapat dua lampu paparan di permukaan tangki, yang mudah untuk mencari mesin berfungsi atau tidak. Pada masa yang sama, terdapat dua pilihan suhu, 90 darjah C dan 98 darjah C, yang boleh anda pilih suhu yang sesuai yang anda perlukan. Di samping itu, tangki air mendidih segera telah direka dengan banyak ciri keselamatan yang mudah digunakan untuk memastikan keselamatan anda dan anak-anak anda. Seperti suis ON / OFF di badan tangki. Daripada mencabut palam kuasa, anda hanya tekan butang bernama OFF untuk mematikan mesin.


Kedua, ada yang menggabungkan pegangan ChildLock yang menghalang kanak-kanak memilih pilihan air mendidih. ChildLock tidak menolak kemungkinan mencemarkan air dari 98 darjah C, tetapi ia menjadikannya mustahil - untuk tangki air panas mengalir, anda mesti tarik terlebih dahulu dan kemudian menghidupkan pemegang kiri. Ciri tahan kanak-kanak ini telah diuji dan disahkan secara bebas.


Ketiga, sistem air mendidih segera telah merekabentuk fungsi tekanan bebas, yang bermaksud sistem dalaman dapat terus bersambung dengan udara. Terdapat lebih selamat daripada paip lain di pasaran.


Keempat, paip air segera mendidih dengan selamat menyediakan air sejuk, panas dan mendidih apabila diminta dari satu penyelesaian yang kemas, menghapuskan keperluan untuk cerek dan menjimatkan masa, tenaga dan meja. Ia adalah cara ekonomi yang cekap untuk menghasilkan air panas dan mendidih di mana hanya suapan sejuk disediakan.


Kelima, tangki air mendidih mempunyai kapasiti yang lebih tinggi daripada cerek sehingga 2 liter, yang tersedia atas permintaan untuk membuat minuman panas atau untuk tugas penyediaan makanan. Sila hidupkan butang di sebelah kanan. Terdapat dua pilihan suhu, 98 darjah C dan 90 darjah C, anda boleh memilih suhu yang anda perlukan. Kita perlu menunggu sepuluh minit pada pemanasan pertama. Jika suhu air mencapai apa yang anda pilih, cahaya akan berubah menjadi hijau. Sebaliknya, lampu merah bermaksud air menjadi panas. Apa yang memerlukan perhatian khusus adalah bahawa tangki air mendidih segera perlu mengisi semula air apabila suhu air jatuh 3 darjah C dan cahaya menjadi merah lagi. Pemanasan kali kedua hanya memerlukan tujuh atau lapan minit.