Faucet Penapis Air Minum

Faucet Penapis Air Minum

Lindungi air minum anda dengan keran dapur Teknologi Penapis Air canggih yang memastikan air lebih bersih, lebih garing dan lebih sihat di setiap gelas.
Menjaga bekalan air bersih dan bersih adalah penting untuk kesihatan seharian anda, sama ada memasak di dapur, mengisi botol sukan, atau bahkan mencuci pinggan mangkuk.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Faucet Reverse Osmosis Reverse Ostrosis Air tanpa plumbum (Brushed Nickel) Keran RO Lanjutan untuk Minum, Memasak Sink Dapur, Membersihkan|Selamat


Penerangan Produk:

Lindungi air minum anda dengan keran dapur Teknologi Penapis Air canggih yang memastikan air lebih bersih, lebih garing dan lebih sihat di setiap gelas.

Menjaga bekalan air bersih dan bersih adalah penting untuk kesihatan seharian anda, sama ada memasak di dapur, mengisi botol sukan, atau bahkan mencuci pinggan mangkuk.

Itulah sebabnya kami membuat Faucet Kitchen Water Filter Tech dengan penapisan air yang maju.

Sesuai dengan semua sistem RO standard, termasuk APEX, iSpring, Express Water dan banyak lagi, inilah masanya anda menikmati air yang lebih sihat dan selamat di kediaman anda.

Diuji Pihak Ketiga

Faucet dapur Water Filter Tech diuji oleh pihak ketiga yang diperakui oleh NSF / ANSI untuk memastikannya memenuhi standard dan peraturan keselamatan nasional dan antarabangsa yang ketat.

Ini menjadikannya selamat untuk kegunaan rumah, komersial, dan industri.

2

Parameter produk

Model Mumber
SK-S1010
PengilangFirma SK
Bahan304 keluli tahan karat
Nama ProdukFaucet Penapis Dapur
OEM / ODMSelamat Datang
Kehidupan Kartrij500000 Kali Dibuka
MOQ300 Pcs
Jaminan2 tahun
S1010B-9.jpg

SK-S1010

S1010B-7.jpg

SK-S1010

Air Minum Lebih Selamat- Setiap faucet air sink sinki dapur terbalik membantu membersihkan dan menjernihkan air anda sebelum memukul gelas untuk rasa murni dan lazat.

Perlindungan Bebas plumbum- Sepenuhnya diperakui NSF dan ANSI, faucet air RO yang diuji pihak ketiga ini selamat dan menawarkan kebolehpercayaan air yang tahan lama.

Hiasan Rumah yang Berfungsi- Faucet air 360 ° RO ini terdapat dalam 3 pilihan warna yang berbeza, termasuk nikel yang disikat, gangsa yang disapu minyak, dan krom yang digilap.

Pemasangan pantas dan Mudah- Keran penapisan air Teknologi Penapis Air masing-masing merangkumi sambungan cepat ¼ "dan 3/8" untuk memudahkan memasangnya dengan usaha atau tekanan yang jauh lebih sedikit. Paket termasuk 1x 1/4'' Faucet Penapis Air RO amp GG; 1x Accessories Bag (kami menyediakan dua ukuran kelengkapan sambungan cepat dalam pakej satu Tube OD 1/4" x7 / 16 yang lain adalah OD 3/8" x7 / 16 2 pcs) anda boleh memilih yang sesuai saiz untuk digunakan)

Keserasian Sistem Serbaguna- Keran osmosis terbalik ini sesuai dengan sistem RO standard, termasuk APEC, iSpring, Express Water, dan banyak lagi.


Maklumat produk:


Ketukan Facet Osmosis Balik

Pemegang Berpusing Lancar

Putar 360 °

Sesuai dengan Semua Sistem RO Standard

Pakej Pemasangan Cepat dan Mudah Termasuk 1x 1/4'' Faucet Penapis Air RO amp GG; Beg Aksesori 1x

(kami menyediakan dua ukuran kelengkapan sambungan cepat dalam pakej satu dari Tube OD 1/4" x7 / 16 yang satu lagi adalah OD 3/8" x7 / 16 2 pcs) anda boleh memilih ukuran yang sesuai untuk digunakan


Diuji Tidak Beracun dan Bebas Plumbum

Pensijilan: NSF / ANSI 42, 58, 372

Warna yang tersedia: Nikel yang disikat, Gangsa yang disapu minyak, Chrome yang digilap

Jurang Bukan Udara


Produk Berkaitan


SK-S1001.jpg

SK-S1001

SK-S1002.jpg

SK-S1002

SK-S1003.jpg

SK-S1003SK-S1004.jpg

SK-S1004

SK-S1005.jpg

SK-S1005

SK-S1006.jpg

SK-S1006


Tentang kita


SKfirm-companySoalan Lazim:


1. Apa jaminan yang saya dapat untuk berniaga dengan anda?

Kami adalah peniaga yang jujur, bekerjasama dengan kami, wang anda ada di dalam peti besi, perniagaan anda berada di dalam peti besi. Kami bersedia memberikan jaminan sepanjang transaksi.

(1). Pesan melalui jaminan perdagangan alibaba, dapatkan kualiti produk 100%, penghantaran tepat waktu 100%, jaminan pembayaran 100%.

(2). Hubungan perniagaan anda dengan kami akan dirahsiakan kepada pihak ketiga.

(3). Kami boleh menandatangani perjanjian tanpa pendedahan untuk produk disesuaikan anda.

(4). Sekiranya anda berkaitan dengan kami dan beritahu kami mengenai pesaing langsung anda, anda akan mendapat harga yang lebih rendah daripada mereka.

(5). Kami memberikan jaminan kualiti 5 tahun untuk faucet tembaga dan jaminan kualiti 2 tahun untuk faucet elektrik.

(6). Sekiranya bahan utama produk tidak sesuai dengan pesanan, kami menerima bayaran balik 100%.


2. Bolehkah anda menghasilkan produk yang disesuaikan?

Pasti, kami dapat memberikan satu set penyelesaian penyesuaian yang lengkap untuk anda seperti di bawah:

(1). Laser mencetak LOGO anda pada produk atas kebenaran anda.

(2). Sesuaikan pembungkusan berdasarkan keperluan anda.

(3). Berdasarkan bahagian yang ada, kami boleh mengesyorkan gaya baru untuk anda.

(4). Sampel keluaran endogen dalam 20 hari bekerja berdasarkan gambar reka bentuk kejuruteraan.


4. Terdapat terlalu banyak gaya yang serupa, bagaimana saya memilih?

Beri tahu kami keperluan khusus apa yang anda ada, seperti senario penggunaan produk, ciri luaran, kemasan atau warna, julat harga belanjawan anda, dll. Kami akan mengesyorkan gaya yang sesuai untuk anda dalam 24 jam.


5. Berapa lama pesanan dibuat dari tempat hingga penghantaran?

Biasanya masa penghantaran kuantiti pesanan di bawah 2Kpcs adalah 30 hari bekerja. Diperlukan sekitar 35 hari bekerja untuk kontena 20 kaki, dan 40 hari bekerja untuk kontena 40 kaki. Akan ada masa penghantaran yang lebih pendek untuk gaya biasa. Masa di atas adalah untuk rujukan anda.


6-Mengapa harga produk bentuk yang sama sangat berbeza?

Banyak faktor mempengaruhi harga, seperti proses pengeluaran, bahan, bahagian yang digunakan untuk memenuhi kod paip yang berbeza, bahan pembungkusan, turun naik harga bahan mentah dan lain-lain. Kami adalah penjual yang jujur, kami berjanji anda akan mendapat apa yang anda bayar .


Hot Tags: keran penapis air minuman, pengeluar, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like