Peranti yang membantu menjimatkan air

Satu kawalan sentuh alat pengudaraan yang tidak berkaitan dengan dapur Bubbler
Berbual sekarang

Maklumat produk

Satu daripada kawalan Tpuch yang dikawal oleh dapur aerator thread


JIMAT SEHINGGA 10% APABILA ANDA MEMBELI LEBIH BANYAK

Keterangan:

  • Simpan diri anda daripada bil air yang tinggi dengan menggunakan alat pengudaraan kawalan satu sentuhan ini.

  • Peranti ini menguruskan aliran air dan menghalang percikan berlebihan. Dengan sentuhan mudah satu butang, anda boleh dengan serta-merta menghidupkan anak anda di & off. PLUS ia datang dengan cincin yang membolehkan anda untuk memasangnya pada benang Luaran.

  • Satu SENTUHAN – tiada air yang lebih degil yang pernah lagi! Hanya tekan butang untuk membuka alat pengudaraan ini dengan serta-merta dan tekan butang yang sama untuk menutupnya.

  • MONEY-SAVER-berhenti menyalwallet anda! Peranti ini menguruskan aliran air melalui injap kawalan-berhenti tumpahan yang tidak perlu.

  • PEMASANGAN mudah-tiada alatan diperlukan! Untuk memasang perkara ini, skru kemudian Ketatkan alat pengudaraan ke dalam bahagian bawah. Untuk jaluran Luaran, Betulkan ia bersama-sama dengan cincin untuk menyesuaikan diri.

  • SELAMAT untuk digunakan-its microlubang penapis kuman & bakteria untuk mengelakkan mereka daripada mencampurkan.

  • Berhenti air degil percikan dan mula menjimatkan wang.

  • Bahan: tembaga + plastik

  • Saiz (L x W): 23.6 x 15.5 mm


Peranti untuk menjimatkan air

Parameter teknikal:
NamaAir boleh laras Retrench aerator
Model1065s
Nisbah penjimatan air35-85%
WarnaKeperakan
Bahantembaga bersalut krom, POM
Skop permohonanM24x1, benang lelaki
Pelbagai tekanan air0.1-0.5 MPa
Aliran air6.2 L/M
Berat badan kasar39g
FungsiBoleh laras
Tempoh waranti1 TAHUN


Alat pengudaraan penjimatan air boleh laras dapat membantu anda menjimatkan sebanyak 85% air dengan mudah. Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menyesuaikan output air yang sesuai mengikut keperluan anda. Model ini menawarkan air botol pembersihan untuk membasuh yang luas, yang menjimatkan air dan menawarkan pembersihan yang cekap pada masa yang sama.


Produk panas lain

SK-1065S-1.jpg

SK-1065S

method and device of save water.jpg

SK-1055S

save water device house.jpg

SK-1065

faucet water saver device.jpg

SK-155S


Tentang kami

Springking industri Co, Limited telah khusus dalam minum Padang air minuman sejak 2007, ia adalah pengeluar yang pakar dalam penyelidikan dan pembangunan, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan. Syarikat kami mempunyai barisan pengeluaran yang lengkap, termasuk bengkel graviti, bengkel alat Mesin CNC, bengkel penggilapan, bengkel pemasangan dan makmal ujian.

 

Syarikat kami mempunyai 200 pekerja. Setakat ini, produk kami dikawal ketat untuk memastikan semua produk memenuhi standard antarabangsa. Kami juga telah lulus CE, ROHS, UL, WRAS sijil, jauh lebih daripada keupayaan inovasi dan reka bentuk yang cemerlang. Produk yang digunakan di dapur, kafe, Restoran, Hotel, kawasan awam.

Kami menyediakan perkhidmatan OEM dan ODM kepada pelanggan kami. Oleh kerana inovasi yang cemerlang, konsep reka bentuk yang berkualiti tinggi, kapasiti pengeluaran yang kukuh. Produk kami yang cemerlang telah dieksport ke Eropah, Amerika Utara, Australia dan Timur Tengah. terutamanya popular di UK, Jerman dan Itali, dll.


Kami akan berusaha untuk menjadi pembekal terbaik anda. Kami dengan ikhlas mengalu-alukan rakan dari seluruh dunia untuk melawat syarikat kami dan dengan sukacitanya mempertimbangkan keperluan khas.

Kami percaya bahawa kualiti dan perkhidmatan kami akan membawa kejayaan kepada setiap pelanggan. Kami dengan ikhlas mengalu-alukan kerjasama anda dan berharap untuk mewujudkan hubungan perniagaan dengan anda.SKfirm-company


Hot Tags: peranti yang membantu menyelamatkan air, pengilang, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like