Kenapa Kita Perlu Tekan Air Minum Tulen?

- Aug 13, 2018-

Kaedah pemilihan paip dapur:

Langkah / kaedah

Pertama, keran dapur boleh diputar 360 ° .

Untuk kemudahan penggunaan, hoset dapur harus lebih tinggi, dan muncung harus panjang. Lebih baik meregangkan di atas longkang dan bukan percikan. Sekiranya ada saluran air panas di dapur, keran perlu juga berganda. Keran dapur biasanya berputar 360 ° untuk memenuhi pelbagai keperluan penggunaan.

Kedua, pilih bahan keluli tahan karat.

Hos keran dapur biasanya dibuat dari tembaga, yang merupakan keran tembaga murni yang paling umum di pasaran. Tetapi disebabkan oleh ciri-ciri persekitaran dapur, faucets tembaga tulen tidak semestinya pilihan terbaik. Semua faucets tembaga tulen disalut pada lapisan terluar, dan tujuan penyaduran adalah untuk mencegah karat dan karat di dalam tembaga. Dapur mempunyai banyak asap, dan berminyak dan pembersihan tangan apabila mencuci pinggan sering memerlukan pembersihan keran. Sekiranya kaedah pembersihan tidak digunakan dengan cara yang betul, ia mungkin merosakkan lapisan plating keran, menyebabkan keran itu berkarat dan berkarat. Jika anda ingin memilih keran dapur tembaga penuh, pastikan anda mempunyai penyaduran yang sangat baik, jika tidak, ia akan mudah menyebabkan karat kakisan keran.

Kini sesetengah pengeluar menggunakan keluli tahan karat berkualiti tinggi untuk membuat keran. Berbanding dengan keran tembaga tulen, keran yang diperbuat daripada keluli tahan karat berkualiti tinggi mempunyai bebas plumbum, asid-bukti, tahan alkali, tidak menghakis, tidak mengeluarkan bahan berbahaya dan tidak mencemarkan sumber air Ketuk. Ciri-ciri, dan keran keluli tahan karat tidak memerlukan penyaduran, ia tidak mudah untuk karat, kekerasan dan ketahanan lebih dari dua kali setinggi produk tembaga, jadi sangat mudah dibersihkan. Bagaimanapun, disebabkan oleh kesukaran pemprosesan keluli tahan karat, keran keluli tahan karat berkualiti tinggi semasa biasanya agak mahal.

Ketiga, kita mesti memberi perhatian sama ada muncung boleh menjaga kedua-dua belah sink.

Perhatikan panjang lembangan dan keran semasa membeli. Sekiranya dapur adalah lembangan dua kali, perhatikan sama ada panjang muncung boleh diputar semasa menjaga tenggelam di kedua-dua belah pihak.

Sekarang kebanyakan dapur faucets dapat merealisasikan putaran kiri dan kanan badan keran, dan bahagian keran, keran jenis tarik dapat mengekstrak keran dan memudahkan pembersihan ke semua sudut sink. Kelemahannya ialah ia harus dikosongkan apabila keran ditarik keluar. Hanya tangan untuk memegang keran.

Keempat, ia mempunyai sistem anti-kalsifikasi dan sistem aliran balik.

 

 

Mengapa anda memerlukan Tapisan Air Minum Tulen ?

1. Tinjauan saintifik menunjukkan bahawa menurut kaji selidik, air paip mengandungi lebih daripada 2,100 bahan kimia toksik. Sekali orang menggunakan air yang tercemar, sisa, toksin dan logam berat mesti dikumpulkan dari masa ke masa dan disimpan di dalam tubuh manusia.

2. Untuk menghalang bakteria di dalam air, loji air itu menambah klorin dalam proses merawat air. Kualiti air di kolam renang juga meningkat 3 kali, supaya kulit tidak dapat dimuat, dan bencana biasanya disebabkan selepas air terjejas. Jawab dengan cepat dan tambah lebih banyak klorin untuk melayakkan air. Menurut satu mesyuarat Persatuan Kimia Amerika yang diadakan di Anaheim, Southern California, jangka panjang mandi panas yang panas adalah bahaya kesihatan. Apabila mandi, tubuh manusia secara langsung terdedah kepada bahan kimia toksik (klorin), yang disejat dari air dan diserap terus dari kulit. Jumlah klorin yang dihirup dalam tab mandi adalah setinggi 6 hingga 100 kali, dan kandungannya lebih tinggi daripada yang di dalam tubuh manusia. Kilang air mesti dibasmi kuman dengan serbuk pelunturan, iaitu gas klorin, dan klorin residu dan air menghasilkan karsinogen seperti "trihalomethanes". Profesor Jepun Ichio Ichio menegaskan bahawa "membasuh sayur dengan air paip yang mengandung klorin bukan sahaja merosakkan vitamin, tetapi juga menyerap klorin ke dalam tubuh manusia. Air mengalir keluar dari keran, jumlah sisa kloroform melebihi standard.

3, bahaya karat pada tubuh manusia: pakar pembinaan bandar mengumumkan bahawa penyebab pencemaran air yang paling langsung adalah tepat yang tidak dinilai - pengumpulan karat di akhir saluran paip air; dalam mengesan air paip, kandungan logam super berat adalah terlalu tinggi kandungan karat adalah penunjuk pertama pencemaran air. Pencemaran karat telah menjadi bahaya terbesar kepada orang dalam pencemaran air paip. Eksperimen telah menunjukkan bahawa punca utama kejadian penyakit hati di kalangan penduduk bandar adalah bahawa oksida besi dalam air minuman sangat diperlukan untuk tubuh manusia. Walau bagaimanapun, terlalu banyak besi yang ditelan oleh tubuh manusia boleh menyebabkan banyak penyakit. Yang paling langsung dan paling berbahaya ialah kerosakan besi oksida kepada hati manusia.

4, kemudaratan keran logam berat ke tubuh manusia; beberapa krim rendah yang dilihat di pasaran kini mengandungi plumbum dan logam berat lain yang melampaui standard, bahaya kepada tubuh manusia adalah sangat besar, terutamanya untuk bayi dan kanak-kanak.