Kelebihan Keran Keluli Tahan Karat

- Jul 10, 2018-

Kelebihan keran keluli tahan karat

1. Permukaan digilap, penampilan mempunyai kilau perak, cantik dan cerah, tangan terasa lancar dan teliti, tidak mudah untuk karat, dan ia sentiasa baru. Selepas pemutus teknologi canggih, ia adalah tahan kakisan, tahan haus, tahan asid dan tahan alkali, dan mempunyai sifat fizikal yang baik.

2, bahan tidak mengandungi plumbum, tidak mempunyai bahan yang memancarkan, tidak menghasilkan bau, untuk memastikan kualiti airnya sihat, bersih, dan tidak mencemarkan air. Pada masa yang sama, keran keluli tahan karat tidak perlu dielektrik dalam pengeluaran, yang sangat mengurangkan kerosakan kepada alam sekitar, tidak perlu bimbang tentang pengupas lapisan penyaduran, dan rawatan penggilap permukaan juga kurang pencemaran alam sekitar.

3, penggunaan tahan lama, selepas ujian sebenar, hidupnya boleh mencapai seratus tahun, dalam tempoh ini, hampir tidak ada keperluan penyelenggaraan khas, untuk menyelesaikan penggantian rumit dan penyelenggaraan keran, ekonomi dan mesra alam, bersih dan mudah.


Kaedah pengenalan keran keluli tahan karat

1. keran keluli tahan karat SUS304 yang baik pasti akan kelihatan cantik. Apabila anda membeli, anda tidak boleh merasakan tiada burrs, stomata, tempat, dan lain-lain dengan tangan. Secara umumnya penampilannya licin dan licin. Teknologi permukaan keran keluli tahan karat SUS304 berkualiti tinggi sangat penting. Ia mesti diproses melalui beberapa langkah seperti pemesinan, pengisaran separa manual, lukisan separa tangan dan pembersihan tekanan tinggi.

2. Kemudian perlahan-lahan menghidupkan pemegang keran untuk mengetahui sama ada terdapat pelepasan yang berlebihan di antara keran dan suis, sama ada cahaya dan fleksibel, dan sama ada terdapat stagnasi atau genangan. Sesetengah produk yang lebih murah di pasaran menggunakan spools berkualiti rendah, pekali teknikal tidak sehingga standard, dan harga mereka sebenarnya 3-4 kali berbeza. Oleh itu, perbezaan harga pada masa pembelian sering mencerminkan perbezaan kualiti. Pada masa yang sama, berhati-hati memeriksa bahagian keran. Inti adalah untuk mengetahui sama ada bahagian-bahagian itu lengkap, dan sama ada bahagian utama dipasang dengan ketat dan tanpa kelonggaran.

3. Selepas memeriksa bahan, bahan keran sangat sukar dibezakan. Tubuh keran keluli tahan karat SUS304 benar-benar hanya boleh dibuang dan dikimpal, badan utama pelakon adalah tekanan tinggi tahan, bentuknya licin dan semula jadi selepas memberus, harganya sedikit lebih tinggi; antara muka yang dikimpal adalah lebih kencang, dan kelancaran selepas memberus akan menjadi lebih buruk.


Pertimbangan pembelian keran keluli tahan karat

1. Lihat rupa

Proses penyaduran krom pada permukaan keran sangat khusus, dan ia biasanya mengambil beberapa langkah untuk diselesaikan. Apabila anda membezakan keran, anda perlu melihat kecerahannya. Lebih lancar dan cerah permukaannya, semakin baik kualitinya.

2. Mengendalikan

Apabila keran menghidupkan pemegang, tiada jurang yang berlebihan di antara keran dan suisnya, dan ia mudah dibuka tanpa tergelincir. Faucets yang lebih rendah bukan sahaja mempunyai jurang yang besar tetapi juga rintangan besar.

3. Dengar bunyi

Bahan keran adalah yang paling sukar dibezakan. Hoset yang baik adalah tembaga cast keseluruhan, yang membuat bunyi membosankan. Jika bunyi sangat rapuh, ia mestilah keluli tahan karat, kualiti lebih buruk daripada gred.

4. Tanda pengenalpastian

Sekiranya anda tidak dapat memberitahu, anda boleh memilih jenama biasa. Umumnya, produk biasa mempunyai logo jenama pengeluar, sementara beberapa produk tidak rasmi atau beberapa produk berkualiti sering disisipkan dengan beberapa label kertas, atau bahkan tanpa sebarang tanda. Pastikan untuk memberi perhatian apabila membeli.