Bagaimana Menyelenggara dan Pembersihan Tekan Air Mendidih Segera?

- May 05, 2018-

1. Bagaimana untuk membersihkan keran air panas?

(1) Jangan sapukan permukaan paip air segera dengan tuala basah. Lap dengan kain kapas kering dan lembut.

(2) Jangan pasang paip air segera dengan burr. Kita semua tahu bahawa permukaan keran air panas atau tempat yang bersentuhan dengan paip air tidak sepenuhnya lancar, atau digabungkan secara lancar, akan sentiasa terdapat beberapa kawasan kasar, jika anda menggunakan tuala dengan sapu untuk mengelap bila, ia sangat mudah untuk meninggalkan kepala pada keran air panas segera. Selain menjadi tidak sedap, ia akan merosakkannya. Dengan tindakan air, rambut secara beransur-ansur akan terurai, dan bahan yang reput akan menghancurkan jenis antipiretik. Keran.

(3) Jangan biarkan paip panas segera menyentuh cecair berasaskan asid. Kerana bahan pepejal berasid boleh dengan mudah bertindak balas dengan cat pada permukaan keran air panas segera dan dengan mudah bertindak balas dengan logam yang dilindungi cat, keran air segera segera akan terkelupas langkah demi langkah, dan kebersihan air yang mengalir dari keran akan dicemari pada masa yang sama. Air yang tercemar, sama ada digunakan sebagai mandi atau minum, boleh menyebabkan kemudaratan kepada badan kita.

2. Bagaimana untuk mengekalkan ketuk panas segera?

(1) Biasanya, lilin kereta boleh disembur pada permukaan hoset air panas segera selepas 3-5 minit untuk mengelap, yang dapat mengekalkan kecerahan keran air panas segera, dan melindungi logam pada permukaan panas hos air, mengelakkan pengoksidaan udara yang cepat. Dan karat.

(2) Lebih baik tidak menyentuh secara langsung dengan tangan, kerana minyak di tangan dapat dengan mudah menyentuh permukaan hoset air panas segera dan tidak mudah dibersihkan dan menjejaskan penamat.

Instant Boiling Water Faucet.jpg


Prinsip keran air panas:

ketuk air ke dalam keran elektrik melalui injap untuk menggalakkan suis tekanan magnet atau air terapung, beralih tekanan magnet atau air terapung di bawah tindakan tekanan air dari pemotongan ke penutup, dengan itu menghidupkan kuasa, pemanasan selepas bekalan kuasa penunjuk menyala, tiub pemanasan bermula pemanasan pada masa yang sama, dan haba dipindahkan ke paip air di dalam keran supaya air panas mengalir keluar dari keran. Sekiranya palam injap di dalam atau di luar negeri air sejuk, suis tekanan atau terapung dalaman tidak akan bermula, litar akan terputus, lampu penunjuk tidak akan dihidupkan, dan tiub pemanasan tidak akan dipanaskan.

Faucets elektrik sesuai untuk digunakan di hotel bintang, rumah tamu, tempat awam, hospital, rumah, dan lain-lain. Mereka sangat sesuai untuk mengejar kehidupan mulia dan elegan!

Boiling water tap.jpg


Fungsi Utama Tekanan Air Mendidih:

Produk paip elektrik telah cepat (3-5 saat air panas); mudah (tidak perlu dipasang, haba segera, panas dan sejuk, aliran suhu boleh laras); keselamatan (kuasa automatik tanpa air, tetapan pemisahan air dan elektrik) Penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar (penjimatan air wilayah, tiada pencemaran); Cantik (reka bentuk fesyen, hiasan rumah); Kecil (tidak menduduki ruang); Pelbagai fungsi (magnetisasi, penyucian); Ekonomi (Berbanding dengan pemanas air atau alat pemanasan elektrik lain) Dan ciri-ciri lain, adalah dapur yang diperlukan dan perkakas rumah dalam kehidupan keluarga moden.

Produk keran elektrik adalah peralatan dapur dan bilik mandi yang direka untuk dapur / tandas yang tidak boleh dipanaskan dengan betul. Mereka adalah pilihan terbaik untuk mencuci dapur, mencuci pinggan mangkuk, pembersihan, mencuci tangan, mencuci, mencuci, mencuci dan air panas yang lain. . Ia menyelesaikan keperluan harian air panas dalam kehidupan keluarga dan tempat awam, supaya keluarga anda dapat dengan mudah menggunakan air panas 24 jam sehari, 365 hari.