Peranti penjimat air keran

- Aug 31, 2020-

Apa fungsi gelembung keran? Adakah perlu memasangnya?


Mengapa terdapat banyak gelembung di dalam air yang mengalir keluar dari keran? Bagaimana buih-buih ini dihasilkan? Apakah fungsi gelembung ini? Apa fungsi gelembung keran? Adakah perlu memasangnya? Seterusnya, saya akan membawakan anda maklumat bersama'


Mengapa terdapat gelembung di air paip?


Mengapa terdapat gelembung di air paip

Sebab banyaknya gelembung di dalam air adalah kerana pengalir dipasang di dalam keran untuk membuat air mengalir keluar dengan lebih lembut dan tidak secara beransur-ansur. Perkara utama adalah menjimatkan air. Setelah berbuih, permukaan hubungan antara air dan objek lebih besar, dan anda boleh mencuci lebih banyak barang dengan kurang air. Setelah lama digunakan, mungkin ada kotoran pada gelembung, yang dapat dibuka dan dibersihkan. Faucet semasa di pasaran dilengkapi dengan gelembung selagi cerat bulat dilengkapi, dan cerat persegi dan rata tidak mempunyai gelembung. Cerat rata adalah jenis air terjun.


Apa itu aerator keran?

Faucet aerator

Bubler dapat mencampurkan air dan udara yang mengalir sepenuhnya, sehingga aliran air mempunyai kesan berbuih. Dengan penambahan udara, daya pembilasan air bertambah banyak, dengan itu dapat mengurangkan penggunaan air dan menjimatkan air dengan berkesan. Secara amnya, faucet mewah mengalir dengan lembut dan selesa seperti kabut, dan tidak akan berpusing-pusing. Ini adalah fungsi gelembung.


Peranan aerator faucet


Peranan gelembung faucet

1. Penjimatan air: gelembung dapat mencampurkan air dan udara yang mengalir sepenuhnya untuk membentuk kesan berbuih, meningkatkan daya pembilasan, dan dengan demikian mengurangi penggunaan air. Faucet yang dipasang dengan bubbler lebih menjimatkan daripada faucet tanpa peranti ini. Air tinggal kira-kira 50%.

2. Tahan percikan dan pengurangan kebisingan: Setelah dicampurkan dengan udara, aliran air menjadi lembut, hentaman berkurang, lajur air setelah penyangga menjadi seragam, dan lajur air secara menegak mengurangkan percikan.

3. Penapisan: Skrin penapis berbilang lapisan dapat menyaring sebahagian besar sedimen dan kekotoran, dan grid dalaman dapat menyaring zarah-zarah kotoran yang besar (kadang-kadang tersekat dan perlu dibersihkan).

4. Aliran air / output air yang berterusan: Dengan kompensasi tekanan atau alat pembatas aliran (biasa di kamar mandi), dapat memastikan output air tertentu ketika tekanan air terlalu rendah, batasi output air ketika tekanan air terlalu tinggi, dan apabila tekanan air tidak stabil Output air stabil.

Di atas adalah penjelasan mengenai fenomena gelembung di air yang dikeluarkan oleh keran yang dibawa oleh editor. Sebenarnya, penggiling dipasang di dalam keran, yang dapat menjimatkan air, mencegah percikan, mengurangkan kebisingan, menyaring, dan mengekalkan aliran air / output air yang berterusan. Tunggu kesannya, dan air yang mengalir keluar dari keran lebih lembut, dan tangan terasa lebih baik!


faucet water saver device.jpg

SK-155S

method and device of save water.jpg

SK-1055S

save water device house.jpg

SK-165S

SK-1065S-1.jpg

SK-1065SSK-BA806-1..jpg

SK-WS806-3 (F)

SK-BS809..jpg

SK-BS809 (F)

SK-SUS807..jpg

SK-SUS807

SK-SUS808..jpg

SK-SUS808


Sila hubungi kami untuk lebih banyak gaya.