Klasifikasi keran

- Jul 21, 2017-

Menurut bahan untuk membahagikan, boleh dibahagikan kepada SUS304 keluli tahan karat, besi tuang, plastik, tembaga, bahan aloi zink hos, keran komposit polimer dan kategori lain.

Menurut fungsi untuk membahagikan, boleh dibahagikan kepada lembangan, tab mandi, pancuran mandian, sinki keran dapur dan keran elektrik (porselin keran elektrik), dengan peningkatan taraf hidup, dengan cepat boleh memanaskan keran (porselin boleh elektrik hoset) lebih dan Lebih ramai pengguna dialu-alukan, dijangka menjadi protagonis baru revolusi kran utama.

Menurut struktur untuk membahagikan, tetapi juga boleh dibahagikan kepada jenis tunggal, dua dan tiga, seperti beberapa paip. Di samping itu, ada pemegang tunggal dan pemegang dua mata. Jenis Tan Lian boleh menyambungkan tiub air sejuk atau paip air panas, jenis sendi berganda secara serentak boleh menerima dua paip panas dan sejuk, menggunakan di dalam bilik mandi serta mempunyai dapur bekalan air panas untuk mencuci baskom sayuran Keran; Jenis triple sebagai tambahan kepada dua paip air panas dan sejuk, tetapi juga boleh memilih keran pemegang tunggal melalui pemegang boleh menyesuaikan suhu air panas dan sejuk, pemegang kedua-dua tangan perlu menyesuaikan paip air sejuk dan paip air panas Untuk menyesuaikan suhu air.