Makanan Kitar Semula Sisa Makanan Dapur Pelupusan Sampah


Perkara No.:SK-FW710
Sebagai produk perlindungan alam sekitar penting yang penting, Pembuangan Sisa Makanan Dapur telah digunakan secara meluas di negara maju seperti Eropah, Amerika, Jepun, dan Korea, dan secara beransur-ansur menjadi keperluan untuk keluarga moden dan kehidupan moden. Inovasi berterusan untuk menyediakan pengguna dengan persekitaran rumah yang sihat dan selesa, menikmati kejayaan, menikmati kesihatan, pelupusan sisa makanan bermula! Disposer Makanan Dapur Dapur adalah perkakas rumah moden yang cepat menyelesaikan sisa dapur yang mudah rosak dan meningkatkan gaya hidup pengguna.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Makanan Kitar Semula Sisa Makanan Dapur Pelupusan Sampah

gambargambarPenerangan Produk

Pemproses dapur sampah yang menghancurkan sampah mengisar residu makanan ke dalam serbuk atau zarah halus dan melepaskannya di sepanjang air melalui pembetung. Ia boleh mengendalikan kerang telur, tulang unggas, tuala kertas, tulang ikan, kerepek melon, batang sayuran, daun teh. Puluhan sisa makanan yang tersisa dari sumber untuk menghapuskan dan mengawal pengeluaran bakteria dan memastikan kebersihan persekitaran hidup, seperti menghilangkan fenomena sampah yang menetes di lantai lorong dapur, mengurangkan penggunaan harian pembuangan sampah, semut, nyamuk, lalat dan persekitaran hidup perosak lain.


Parameter Teknikal

Voltan: 220V.

Kapasiti: 1000ml.

Kekerapan: 50HZ.

Kuasa: 1/2 HP / 375W.

Kelajuan: 3700RPm.

Kuasa pengisaran: Pemotong keluli tahan karat.

Kawalan jauh dan Airswitch.

Boleh dianggap sebagai Mesin Pencuci Dish.

Penebat Bunyi.

Penyambung sinki pilihan: 140mm, 160mm, 180mm.

Elemen Grinding Stainless Steel.

Warna: Putih, Perak, Merah, Emas, Merah Jambu, Biru, Jeruk, Hitam.

gambar

gambar

gambargambar

gambar

gambar

Mengapa memilih ini?


1. Penampilan yang sederhana, pemuliharaan kekuatan, mencerminkan tekstur kehidupan

Reka bentuk yang bergaya, dibuat di China.


2. Menggunakan motor DC magnet kekal prestasi tinggi, tahan lama

Motor ini mempunyai tork permulaan yang besar, kuasa yang kuat, kapasiti pemprosesan yang kuat, lebih tenang dan tahan lama.


3. Semua sistem pengisaran keluli tahan karat, sepanjang hayat tanpa gangguan

Sistem pengisaran bahan buangan pelupusan makanan diperbuat daripada keluli tahan karat yang berkualiti tinggi, yang menjadikan rintangan haus meningkat dua kali ganda berbanding dengan keluli tahan karat yang biasa, dan ia bebas daripada penyelenggaraan. Semua model pelupusan sisa makanan menggunakan keluli tahan karat pengisar kon, tanpa reka bentuk cakera pengisaran cakera, boleh mengisar sebahagian Besar sisa makanan, dan boleh mengelakkan kebanyakan fenomena mesin kad, bukan sahaja kesan pengisaran lebih baik, kecekapan kerja lebih tinggi , dan ia adalah lebih selamat dan lebih humanised.


4. Tiga titik mengunci strap, saintifik dan stabil

Pelupusan sisa makanan mengamalkan cincin snap pengunci tiga titik, yang boleh mengunci mesin dengan lebih stabil dan selamat. Ia boleh memastikan bahawa pelupusan sisa makanan tidak akan dilonggarkan di bawah operasi jangka panjang, dan tidak akan berumur, dengan berkesan mengelakkan jurang antara mesin dan sink. Getaran yang lebih besar memastikan bahawa kabinet mewah dan tenggelam yang anda pasang tidak rosak.

gambargambar


Tentang kita

gambar

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, sila hubungi saya sebagai berikut.

Orang hubungan: Cherry Chen


Alamat e-mel: sk806@skfirm.com


Skype: springking806


Laman web: www.skfirm.com

gambar

Hot Tags: pembaziran sisa makanan pembuang sampah dapur, pengeluar, pembekal, kilang

Siasatan

You Might Also Like