Sejarah kita

Springking Industry Co., Limited telah mengkhususkan diri dalam faucets RO, minum air sanitary wares dan kelengkapan selama sepuluh tahun. Perusahaan kami telah menciptakan garis teknologi tinggi dan profesional untuk faucets, serta untuk mencari dan desain dapur yang paling menarik dan sempurna dan kelengkapan bilik mandi yang akan memenuhi keperluan dan idea pelanggan. Sila lihat di laman web.

Kebanyakan keaslian reka bentuk mengenai krim yang anda akan dapati di kedai kami adalah pemenang sebenar dari pameran paip Eropah dan Amerika. Keaslian reka bentuk yang akan menjadikan dapur anda menjadi lebih selamat dan lebih mesra alam daripada sebelumnya. Terdapat pelbagai jenis gaya yang boleh anda pilih, termasuk klasik, konservatif dan moden.Kami memberi jaminan kepada anda tentang produk dan bahan berkualiti tinggi, yang akan membuatkan keluarga anda berasa lebih selesa dan selesa.

Kepuasan anda adalah matlamat utama kami. Kami berhasrat untuk mewujudkan persekitaran yang paling memuaskan untuk bilik dapur anda. Berharap anda akan menikmati produk kami. Kami sentiasa berada di perkhidmatan anda.

Kilang kami

Kilang pengambilan bersungguh-sungguh pada kualiti datang pertama. Kilang kami mempunyai barisan pengeluaran penuh, termasuk Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line and Assembling line. Terdapat lima prosedur untuk mengawal kualiti produk, termasuk acuan berkualiti tinggi, kawalan bahan mentah, kawalan kualiti proses pengeluaran, pemeriksaan akhir dan ujian bocor air. Jadi setiap produk perlu diuji sebelum penghantaran. Untuk kilang Springking, hanya ada satu gred tembaga, hanya satu gred kartrij dan hanya satu gred perlindungan jaminan-yang terbaik.

Produk kami

Sistem Air Mendidih Segera, Penyejuk Air Berkilauan, Keran Tiga Jalan, Empat Jalan Faucet, Lima Arah Keran, Keran Lonizer Alkali, Air Sihat, Keran Dua Cara, Keran Satu Jalan

Permohonan Produk

Bilik Dapur, Bar Kopi, Restoran, Hotel, Kawasan Awam

Sijil kami

CE, RoHS, UL, Wras

Peralatan Pengeluaran

Mesin Pemutus Graviti, Mesin Penggilap, Mesin Ujian Air Outlet

Pasaran Pengeluaran

Produk kami merebak ke Eropah, Amerika Utara, Australia dan Timur Tengah. Dan pasaran utama kami adalah Eropah, terutamanya popular dengan UK, Jerman dan Itali.

Perkhidmatan kami

Kami berjanji bahawa kami akan menawarkan produk berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif, juga akan memberikan anda bantuan pemasangan dan jaminan 5 tahun.

Kami sentiasa berada di perkhidmatan anda.